İstanbul Şubesi 9.Olağan Genel Kurul Toplandı

29.09.2013

İstanbul Şubesinin 9.Olağan Genel Kurulu 29 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Küçük Çekmece’de toplandı. Genel Kurula Genel Başkanımız Abdullah Karacan ile Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, şubelerimizin Yönetim Kurulları ve üyelerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Abdullah Karacan genel kurula hitaben konuşma yaptı. Konuşmasında kriz dönemlerini değerlendiren Genel Başkanımız Abdullah Karacan yalnız sermayenin çözümleri kriz ve sonuçlarının çözülemeyeceğini belirten Genel Başkanımız krizin ancak çalışanların geleceğini güvenceye alan politikalar ile çözülebileceğini belirtti. Ayrıca asıl görevimizin örgütlenme yolunda zorluklarla mücadele etmek ve örgütlenmeyi başarmak olduğuna vurgu yaptı. Konuşması büyük bir coşku ile dinlendi ve alkışlandı.

Sendikamızın tarihini anlatan bir belgesel izlendi. Diğer konuşmacıların konuşmaları ardından seçimler yapıldı. İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu ve kurullar  şöyle belirlendi;

Yönetim Kurulu:

Şube Başkanı: Ali ÖZTÜRK