Brisa’dan Genel Başkanımıza Teşekkür Yemeği

10.04.2014

Brisa Bridgestone Lastik Fabrikası işyerinde çalışan üyelerimiz tarafından Genel Başkanımız Abdullah Karacan’a “Teşekkür Yemeği” organizasyonu niteliğinde 1. Aile Grup yemeği 10 Nisan 2014 tarihinde Kocaeli Sosyal Tesislerimizde yapıldı. Yemeğe Genel Başkanımız Abdullah Karacan, Genel Sekreterimiz Alaattin Sarı, Kocaeli Şube Başkanı İsmail Kandaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz aileleri ile birlikte katıldılar.

Gecede Genel Başkanımız Abdullah Karacan, üyelerimize yaptığı konuşmada lastik toplu iş sözleşmelerinin kazanılmış haklardan ve temel ilkelerden taviz verilmeyerek, yeni kazanımlar elde edilerek imzalandığını vurguladı. Ayrıca üyelerimize toplu sözleşme süreci içinde verdikleri destek için bir kez daha teşekkür etti. Üyelerimizde konuşması sık sık alkışlarla kesti.

Konuşmasından sonra üyelerimiz Genel Başkanımız Abdullah Karacan’a çeşitli hediyeler takdim ettiler. Genel Başkanımız Abdullah Karacan üyelerimiz ile tek tek sohbet etti.