İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Teşekkür Ziyareti

05.08.2016

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan 5 Ağustos 2016 tarihinde Kocaeli Şubemizde Genel Başkanımızı ziyaret etti. Doğan, Genel başkanımız Abdullah Karacan, Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay ve Şube Yönetim kurulu tarafından karşılandı. Doğan, 15 Temmuz Gecesinde yaşananlar için Lastik-İş’in olaylara karşı aldığı tutum ve kararlı duruşa teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Doğan, "Çok acı olaylar yaşadık, ama bu acı olaylarda gurur duyacağımız tablolarla da karşılaştık. 15 Temmuz gecesi halkımızın gönlünde vatan sevgisi ve elinde sadece Türk Bayrağı vardı. Bu inanç ve güç ile gözünü bile kırpmadan tankların ve kurşunların üzerine gitti ve hepsini durdurdu. Kurumunuzun ve özellikle üyelerinizin de  duruşlarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. O gece oluşan güzel tablo içerisinde mutlaka farklı siyasi görüş ve farklı sosyal bakışı içerisinde olanlarda vardı ama sendikalarıyla, partileriyle, medyasıyla devletimize millete sahip çıkan bir yaklaşım gösterildi.” dedi.

Genel Başkanımız Abdullah Karacan bu anlamlı ziyaret için Doğan’a teşekkür ederek “Bu olay bir taraftan  siyasi iktidara karşı yapılan bir saldırıyken aynı zamanda toplumsal bütünlüğümüze, temel hak ve özgürlüklerimize ve bağımsızlığımıza yapılan bir saldırıdır.  İçimizde yaşayan bu hainlerin sivil vatandaşları acımasızca öldürmesi kabul edilir bir şey değil. Ülkemizde artık darbeler döneminin kapanmasının ve demokratik düzenin yerleşmesini istiyoruz. Bundan sonra da nereden gelirse gelsin anti-demokratik girişimlere karşı koymaya devam edeceğiz. Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar savunduğu hak ve özgürlükleri geliştirerek mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Konuyla ilgili basında çıkan haberleri aşağıda bulabilirsiniz.

Kocaeli Demokrat/07.08.2016

Kocaeli Gazetesi/06.08.2016