Acı Kaybımız...

22.05.2007

Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal İşler ve Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Talip TOPÇU’yu 21 Mayıs 2007 Pazartesi günü kaybettik. Aziz naaş’ı 22 Mayıs 2007 Salı günü Öğlen namazına müteakiben, Sakarya’nın Sapanca İlçesindeki Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına uğurlandı.

TALİP TOPÇU
05.04.1960 tarihinde Sakarya’nın Sapanca ilçesinde dünyaya gelen Talip Topçu, ilk ve orta öğrenimini Sapanca’da tamamlayıp Adapazarı Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 1983 yılında Adapazarı Uniroyal Lastik Fabrikasında çalışmaya başlayan Topçu, işyerinin Goodyear adını almasından sonra da bu işyerinde çalışmaya devam etti.  1999 yılında yapılan Lastik-İş Sendikası Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal İşler ve Hukuk Dairesi Başkanlığına seçilen Topçu, bu görevini sürdürmekteydi.  İşçi sınıfının ve lastik işçilerinin sendikal hak ve özgürlükleri mücadelesinin yılmaz savunucularından, dürüstlüğü ve iyilikseverliği ile örnek teşkil eden Topçu, evli ve iki çocuk babasıydı.   Kardeşimizi, dostumuzu, mücadele arkadaşımızı zamansız kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesinin, sevenlerinin, Lastik-İş camiamızın ve Türkiye işçi sınıfının başı sağolsun.

Genel Merkez Yönetim
Kurulu Adına